Astrid M. Krogh

Astrid M. Krogh har med sine 25 år inden for bankverdenen en stor erfaring med lån, kredit og finansiering. Hun bryster sig af at vide næsten alt når det kommer til lånemuligheder. Som bankrådgiver møder hun nemlig dagligt flere mennesker, der ønsker at låne penge til alt mellem himmel og jord, og Astrid ser det som sin fornemmeste opgave at rådgive sine kunder korrekt om de mange muligheder, da hun er klar over, at det at skulle låne penge kan være en jungle.

Men som samfundet er skruet sammen i dag mener Astrid ikke, at man kan gå igennem et voksenliv uden at låne penge, og hvor det før var tabu, at man skulle ud og låne penge for at have råd til at leve, mener Astrid nu, at det er blevet helt legitimt at låne penge i og med, at lånemulighederne nu er mere udviklede og mere forbrugerorienterede. Selv har Astrid optaget flere lån og køber gerne på kredit og hun opfordrer sin kunder, venner og familie til at gøre det samme. På den måde har man ifølge Astrid råd til at leve det liv man ønsker samtidig med, at man ikke længere skal være flov over at låne penge. Vi lever ikke længere i den tid, hvor man gemte sin opsparing i madrassen. I dag er der en større erkendelse af, at det er okay at købe ting, man ikke har råd til lige nu i og med, at utallige butikker, banker osv. nu giver muligheden for at afdrage med et lille beløb hver måned.

Astrid bifalder udviklingen i så høj grad, at hun ønsker at fortælle om de uendelige muligheder her på denne blog. Alle skal have råd til at leve godt også selvom pengene ikke er til det her og nu.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *