Brug et SMS-lån til dine byture

Som ung og vildt menneske kender du nok til følelsen af, at man bare ikke kan få fest og farver nok til tider. Og disse fest og farver er tit forbundet med en masse byture, som hurtigt kan blive dyre, hvis man ellers giver den gas hver gang man er ude og feste. Jeg har hørt om flere unge mennesker, der snildt kan bruge 500 kroner på en enkelt bytur, mens andre bruger endnu mere og andre mindre. Men faktum er, at byture med dyre drinks og indgangsbilletter er en stor udgift for et ungt menneske, der i de fleste tilfælde ikke har en særlig stor indkomst. Og SMS lån til byture er lige netop, hvad dette blogindlæg vil handle om.

Et SMS lån kan gøre byturen endnu mere festlig

Heldigvis lever vi i dag i en globaliseret verden, hvor problemer er til for at blive løst. Der står i dette tilfælde nemlig mange udlånere i kø, som alle er klar til at hjælpe studerende med deres problemer. Det skal lige slås fast, at når jeg taler om ”udlånere”, så mener jeg ikke de traditionelle banker og pengeinstitutter, som vi normalt anser for de eneste, der er pålidelige at låne penge fra. Igennem hele dette indlæg vil det kun omhandle online udlånere, når jeg taler om udlånere som et generelt ord. Dette gør jeg, fordi vi har at gøre med SMS lån, som kun gives via online udlånere på internettet, og altså ikke af banker og pengeinstitutter.

Men for at vende tilbage til emnet, så mener jeg, at et SMS lån kan være glimrende til at gøre byturen mere festlig og mere spontan. Det forholder sig tit således, at man pludselig opdager pengemanglen i sidste øjeblik, og derved kan man ikke nå at gøre så meget ved problemet, inden dets konsekvenser for alvor indtræffer. Men med en mobiltelefon kan du hjælpe dig selv hurtigt på vej, hvis en festelig bytur er på trapperne og kontoen samtidig er tom. Send en SMS til en udbyder med dit navn, adresse, ønsket lånebeløb osv., og modtag en bekræftelseskode, som du indtaster på udbyderens hjemmeside (de fleste telefoner kan i dag gå på internettet).

Vupti! Så har du pludselig lånt penge, som indsættes på din konto i løbet af ingen tid. Du skal ikke stille sikkerhed for dit SMS lån, ligesom du heller ikke skal redegøre til udbyderen for, hvad du skal bruge pengene fra dit lån til. En sådan diskretion og frihed får du jo ikke hos din bank eller hos et hvilket som helst pengeinstituttet her i landet. Der har været megen kritik af SMS lånenes renter, men jeg vil umiddelbart sige, at hvis man blot sørger for at få betalt pengene tilbage indenfor kort tid, så vil det faktisk være et rigtigt billigt lån, taget i betragtning af hvor nemt, hurtigt og sikkert det er at optage lånet.

SMS lån kræver blot en mobiltelefon - så er pengene allerede på vej!
SMS lån kræver blot en mobiltelefon – så er pengene allerede på vej!

Få overskud i hverdagen og giv den gas i byen med SMS lån

At have overskud og ro i sindet i sin dagligdag er meget vigtigt for de fleste. Et SMS lån spare dig for mange bekymringer om din økonomi. Du skal ikke bruge oceaner af tid på at hygge dig over, at du ikke har penge til at tage med på byturen sammen med vennerne. Du kan hygge dig, have det godt og møde en masse nye mennesker, som ikke ville have været sket, hvis ikke det var dit SMS lån. I det hele taget vil jeg argumentere for, at du får en forøget livskvalitet ved at tage et SMS lån, såfremt du naturligvis er i pengemangel oftere end flertallet af unge.

Renterne på de fleste SMS lån er lidt højere end normalt og løbeperioden (den tid, som er afsat til at betale lånet af på) er en del kortere, men dette er der gode grunde til. Renten skal naturligvis være højere, når lånet er så nemt at anskaffe sig, og løbeperioden er ganske enkelt til for at låneren hurtigst muligt kan få betalt sit lån tilbage, hvilket altid anses som værende det fortrukne for alle parter. Derudover er SMS lån hundrede procent sikkert at optage, selvom det tages ret nemt, da alle danske lånere på nettet skal certificeres og godkendes af myndighedernes strenge kvalitetskrav på området.

Slutteligt håber jeg, at jeg har fået motiveret nogle læsere til at spring ud i det, og dermed prøve et SMS lån, næste gang de skal i byen. Det eneste, som det reelt kræver, er en mobiltelefon og viljen til at låne penge fra en anden udbyder, end man normalt er vant til.

Læs mere her: http://fairbanker.com/da