Du kan godt låne penge selvom du er 18-20 år gammel

Mange 18-årige går rundt med drømme om at låne penge til noget af det, som de har ønsket sig i mange år, men som de af gode grunde ikke har haft mulighed for at spare op til. Det kan være et nyt TV, en ny computer eller et af de lækre produkter fra Apple, der lokker de unge. Og når man fylder 18, så tror man straks, at man har muligheden og friheden til at låne sig penge. Men man bliver nemt skuffet. Især når man ikke opfylder de helt elementære vilkår til at låne penge.

Mange unge tror fejlagtigt, at de er afskåret fra muligheden for at optage lån. De har måske prøvet at låne penge ved nogle af de meste kendte firmaer, og her har de fået afslag. Men at unge under 20 år ikke kan låne penge, det er en myte. For det kan de nemlig godt.

De unge skal bare være forberedte på, at de ikke kan låne penge alle steder, og derfor kan det være frustrerende at lede. Men blot man er fyldt 18 år, så har man mulighed for at låne penge.

Især butikkerne er betænksomme, når det kommer til lån til folk under 18 år. Butikkerne har derfor ofte en begrænsning på mindst 20 år for, at man kan låne penge. Men selvom det ville være nemmest at låne pengene i den butik, som man vil handle i, så er man som ung nødt til at gå en anden vej.

Internettet tilbyder mange forskellige låneudbydere, og det er lidt af en jungle at forsøge at finde vej i.

Det kan derfor være en fordel som ung, at man klikker sig ind forbi de hjemmesider, der sammenligner de forskellige lånetyper. Her kan man nemt og hurtigt få overblik over hvilke lån, der udbydes, og hvilke man opfylder kravene til, selvom man er under 20 år gammel.