En hurtig verden har brug for hurtige lån

Alting går så hurtigt i dag. Vi skal nå det hele på den halve tid og mange mennesker går ned med stress, fordi tingene skal gå så hurtigt. Og det er selvfølgelig sørgeligt, men der er også nogen ting vi har gavn af går hurtigt. Internettet er jo for det første en fantastisk ting. Og jo hurtigere det går, jo bedre. Vi kan søge og finde svar. Vi kan kontakte mennesker på den anden side af jorden og få svar med det samme. Og vi kan søge om at få lov til at låne penge og få svar inden for kort tid og få overført pengene til vores konto ret hurtigt efter.

Det synes jeg personligt er smart. I en tid hvor beslutninger ofte skal tages hurtigt, er det vigtigt, at lånevirksomhederne også kan følge med efterspørgslen. Jeg fik eksempelvis i sidste uge et tilbud om en god pris på en designertaske. Betingelsen for prisen var dog bare, at betalingen skulle falde inden ugens udgang. Skulle jeg have gået ned i banken for at låne de penge, havde jeg ikke nået at få sat pengene ind på min konto inden tilbuddet var udløbet. Men med kvik-lån havde jeg nærmest pengene på kontoen før sælgeren havde registreret at jeg havde accepteret hans tilbud.

Det er simpelthen så smart, at det går så hurtigt. Ordet kviklån lever virkelig op til det, der rent faktisk sker. Det går så hurtigt og inden man har set sig om, står der penge på ens konto.
Jeg er ærlig talt forbløffet over, at det kan gå så hurtigt, for de forskellige lånevirksomheder har alligevel en del kunder, de skal betjene. Men ikke desto mindre går det usandsynlig hurtigt og det gør, at man i denne hurtige verden kan tillade sig at acceptere forskellige tilbud i og med, at man ved, at man altid har mulighed for at låne og modtage penge inden for meget, meget kort tid.