Få et kreditkort og få frirum i din økonomi

Kreditkort er en ganske fornuftig mellemløsning for dig, der mangler penge i hverdagen, men som ikke vil låne penge gennem et almindeligt lån. Kreditkortet er nemlig langt mere fleksibelt end det almindelige lån. Med et kreditkort har du en kredit, som du frit kan benytte, hvis du skulle få behov for det. Får du ikke behov for at bruge af din kredit, kan du lade være, og på den måde kan du spare mange penge ved at have et kreditkort, frem for et almindeligt lån, der løber renter på hele tiden. Kreditkortet koster kun penge at have, når du bruger det. Små lån uden rente eller store lån med billig rente? Få et kreditkort i dag.Bruger du ikke dit kreditkort, så er det fuldkommen gratis for dig at have et kreditkort. Samtidig kan du låne penge helt gratis med et kreditkort. Dette kræver, at du har et kreditkort med en kreditfri periode, som du imødekommer, når du betaler. Gør du dette, så vil der ikke løbe renter på de penge, som du låner, og derfor skal du kun betale det beløb tilbage, som du lånte.

Hvad kan et kreditkort gøre for mig?

Kreditkortet er din mulighed for at være på forkant med din fremtidige indtægt. Har du et kreditkort ved hånden, kan du nemlig bruge af de penge, som du endnu ikke har tjent. Når lønnen går ind på din konto, kan du betale de penge, som du har brugt på dit kreditkort tilbage igen. Mener du ikke, at du har økonomisk frirum nok til at betale pengene tilbage med det samme, så kan du nemt vente med at gøre det. De fleste kreditkort har ingen frist for tilbagebetaling af brugte penge, og du er derfor ikke bundet af faste månedlige afdrag, som du skal imødekomme. De fleste betaler af på de penge, som de bruger på kreditkortet, så ofte de kan alligevel. Dette skyldes, at de fleste gerne vil holde deres gæld så langt nede som muligt. Har man ekstra penge tilbage i en måned, kan man med fordel bruge dem til at nedbringe sin gæld med. De fleste vælger at have et par afdragsfrie måneder hvert år. Det kan for eksempel være i sommerperioden, hvor sommerferien skal betales, og i julemåneden, hvor gaver og julefest skal betales.

De fleste bruger kreditkortet som en økonomisk buffer. Det vil sige, at de kun tager kreditkortet i brug, når de ikke har råd til at købe det, som de gerne vil. Kreditkort benyttes ofte til at betale for dagligvarer sidst på måneden. Her er kreditkortet nemlig en kærkommen ven, der kan hjælpe dig til at opretholde din levestandart, selvom du har brugt alle dine penge i en given måned. Dette kan være gratis at gøre. Betaler du dine daglige indkøb med kreditkortet i de sidste dage af måneden, kan du nemt betale pengene tilbage igen, når du får løn. På den måde kan du imødekomme din kreditfri periode, og du undgår derved at skulle betale renter af de penge, som du har lånt. På nogle kreditkort har du helt op til 3 måneders kreditfrie perioder, og du kan derfor nemt nå at betale et lille overforbrug ud uden, at der løber renter på de lånte penge.

Kan jeg bruge et kreditkort, hvis jeg vil låne penge?

Ja, hvis du ønsker at låne penge, som du ikke kan betale igen med det samme, kan du også med fordel gøre brug af et kreditkort. I sådanne tilfælde er det klart, at du vil komme til at betale renter af de lånte penge, men kreditkortet har ofte en billigere rente end de sædvanlige lånetyper, og derfor er der penge at spare, hvis du bruger kreditkort frem for lån, når du vil købe forbrugsvarer.

Desuden følger der gode fordele med alle kreditkort. Du kan ofte finde et kreditkort, der giver rabat på netop de ting, som du bruger mange penge på. Følgende er eksempler på det, som kreditkort ofte giver rabat på:

–          Benzin

–          Rejseforsikring

–          Afbestillingsforsikring

–          Bagageforsikring

–          Handl i diverse internetbutikker

–          Shopping i din favorit butik.

–          Flyrejser

–          Hotelophold

–          Leje af bil

Der er derfor en god mulighed for, at du kan spare mange penge, hvis du anskaffer dig det rigtige kreditkort.

For mange er det en stor fordel, at de selv vælger, hvor ofte de vil betale penge af på deres kreditkortlån. Dette giver en frihed, som de ikke ville kunne få andre steder. Samtidig undgår de at presse deres daglige økonomi, blot fordi de har lånt penge. Kan man ikke betale afdrag i en måned, så kan man simpelthen bare lade være med at gøre det. Der løber ofte ikke ekstra renter på af den grund.