Få øjnene op for kviklån

I dette indlæg vil jeg fortælle en lille historie om et nært familiemedlem, der netop har opdaget glæden ved kviklån. Jeg har selv altid været en stor tilhænger af kviklån og derfor forstod jeg ikke, hvordan andre folk kunne være helt uvidende omkring disse fantastiske lån.
Lad mig kort ridse op hvordan princippet med kviklån fungerer.
Du har et ønske som forbruger om at låne penge, men du orker ikke at skulle igennem bankens ansøgningsproces og du har ikke lyst til at skulle sidde til ansvar overfor banken og fortælle din bankrådgiver præcis hvad det er, du skal bruge pengene til.
I stedet vælger du en af de mange muligheder for at optage kviklån. En simpel Google-søgning på emneordet ”kviklån” vil give dig mange forskellige muligheder for at søge om et sådant lån.
Du vælger en låneudbyder og går i gang med ansøgningsprocessen. Den er som hovedregel meget simpel, du skal blot udfylde alle relevante oplysninger.
Efter du har sendt ansøgningen går der typisk ikke meget mere end et par timer før du har svaret på, om du er blevet godkendt til at låne penge, og efter nogle dage står pengene på kontoen og er klar til at blive brugt – nemt ikke?
Dette erfarede mit familiemedlem også, da hun stod i en situation hvor hendes gamle vaskemaskine var gået i stykker efter mange års tro tjeneste. Gode råd var pludselig dyre da hendes 17 årige søn kom hjem fra fodbold og fortalte, at det altså var deres tur til at vaske alle spillerdragter til næste gang. Jeg fik pludselig et opkald fra mit familiemedlem, der ikke anede, hvad hun skulle stille op. Jeg kunne ikke forstå, at hun ikke havde undersøgt mulighederne for at optage et kviklån, men til min store overraskelse anede hun ikke, at sådan nogle fandtes. Jeg tog straks min cykel over til hende og hjalp hende igennem ansøgningsprocessen hos en af de mange låneudbydere, og to dage senere havde hun pengene på kontoen, en ny vaskemaskine og 20 nyvaskede spillerdragter.
I dag griner vi af situationen og mit familiemedlem er ligesom jeg blevet stor fortaler for disse kviklån.