Få råd til en lækker bil med et solidt lån fra Ikano Bank

Jeg har selv en flot og lækker bil stående i garagen. Den er ny, flot og hurtig – enhver drengedrøm kan man vel sige. Jeg har dog tit godt kunne unde mange af de mennesker, som kører rundt i en gammel og slidt bil, at være i stand til at købe en ny. Og da jeg for nylig så en artikel om de billigste billån, blev jeg endnu en gang bekræftet i, at tingene kan gøres klogere og smartere, end man umiddelbart går og tror.

Finansieringen er oftest der, hvor det kniber. Nogle mener, at det er billigste at finansiere en ny bil hos forhandleren i stedet for banken, da renten skulle være lavere der. Jeg vil dog vove den påstand, at det kan gøres endnu billigere.

De store og rummelige forbrugslån kan sagtens konkurrere med forhandlernes tilbud og renter. Hvis man undersøger terrænet lidt, finder man b.la. forbrugslån flere steder på nettet, som er mere fleksible end forhandlernes tilbud.

Ikano Bank tilbyder eksempelvis et af de store forbrugslån, som går op til 300.000 kr. såfremt man ansøger som familie. Låneperioden er ligeledes fleksibelt fra 1-12 år. Det gode er for mig at se, at der ikke er langt imellem låneansøgningen og til at kunden har pengene i hænderne og kan købe en familiebil eller sportsvogn med det samme. Det forøger livskvaliteten og det er tit det, som giver pote i det lange løb.

Den årlige rente er 17,9 %  hos Ikano, men afhænger også af andre faktorer, som er individuelle, og som afgøres af bl.a. årsindtægt, lånebeløb osv. Men overordnet set er der for mig ingen tvivl om, at Ikanos tilbud er bedre, end hvad man kan få mange andre steder. Det er hurtigere, mere diskret og generelt bare sjovere.

Du undrer dig måske over, hvordan jeg kan med min stilling kan sidde og skrive, at det som er sjovere er det bedste, men mine år i branchen har faktisk lært mig, at selvforkælelse er en vigtig ting. Hvis det hele går op i stringente tal konstant og man aldrig nyder livet, så kører man sur i hele molevitten.

Derfor håber jeg også, at du vil tage dette indlæg til dig, som en anbefaling af Ikano Banks forbrugslån, samt rykke dig et skridt nærmere i retningen af beslutningen om, at skifte den gamle bil ud med en ny og lækker en af slagsen.