Gode råd til boligsalg

Står du overfor at skulle sælge din bolig, så prøver jeg her, at komme med nogle råd. Du kan forhåbentlig bruge nogle af dem eller i hvert fald er mit mål at det sætter gang i nogle overvejelser hos dig. Det er klart, at det bedste tidspunkt, at købe bolig på, er når man oplever økonomisk krise og boligmarkedet over en årrække har ligget meget stille, modsat skal man så forsøge at sælge på toppen af opgangstiden, så man får mest muligt for sin bolig. Hvis ikke det kan lade sig gøre og man gerne vil sælge i en svær tid, kan man forsøge at gøre nogle ting, der kan hjælpe et salg nærmere.

Lån til ombygning

Ved at ændre nogle ting. Lave om i de traditioner der ligger i hjemmet, til at være mere målrettet mod hvad folk efterspørger i dag og hvad der er moderne. Man kan ved at kigge rundt på internettet, se hvad der hitter i disse år, hvad angår boligindretning. Ved at lave foretage ombygning eller istandsætte, kan man øge boligværdien og dermed gøre det mere attraktivt at sælge. Ellers handler det om, at sætte prisen lidt højere end den man er villig til at sælge til, så har man mulighed for at der kan ske forhandling.

Nedbring din gæld

Hvis du får nedbragt den gæld du har i din bolig, kan du nemmere slippe derfra med gevinst. Går der noget tid uden du kan sælge, så afdrag, alt hvad du overhovedet kan på dine lån, så du scorer den største mulige gevinst, ved at blive boende længst muligt. Når så en køber er interesseret og vil forhandle kan du give et lille afslag i prisen og stadig komme derfra med skindet på næsen og måske endda en hel masse penge på lommen.

Hjælp til med at gøre din bolig attraktiv

Du kan selv være med til at markedsføre din bolig. Ejendomsmægleren gør det naturligvis også, men en aggressiv markedsføring fra din egen side, kan også hjælpe til at du hurtigt får din bolig solgt. Det handler om at bruge internettet i vid udstrækning og bruge det netværk man har, så man måske kender nogen, der kender nogen, der står overfor at skulle flytte i ny bolig. Du skal hjælpe til med at gøre din bolig attraktiv og få den til at fremstå fra sin bedste side, hvor man ser på de muligheder der er i boligen.