Hvad er et Maestrokort?

Der er mange forskellige former for kreditkort og det er ikke alle der har styr på, hvad forskellene er. Jeg vil i dette indlæg fortælle om Maestrokort og hvad det kan bruges til.

Mange forveksler et Maestrokort med et Mastercard og det er ikke meningen.
Et Maestrokort er i bund og grund et kreditkort, hvor du kun kan bruge de penge, der står på kortet. Du kan altså ikke hæve over som du kender det fra et dankort. På den måde har du sikkerhed for, at du ikke bruger flere penge end du har. Derfor er der mange mennesker, der ikke er trygge ved at have et dankort, der har et Maestrokort.

Du kan eftersigende bruge dit Maestrokort 22.000 forskellige steder i landet og du kan både benytte det i butikker, på tankstationer, i hæveautomater osv. Derudover kan du også bruge det i udlandet, så på den måde er du sikker på, at du kan bruge den uanset hvor du er i verden.

Der er dog nogle enkelte ting du skal være opmærksom på, hvis du anskaffer dig et Maestrokort. Der bliver påkrævet et gebyr hvis du bruger det til at hæve penge i hæveautomater. Bruger du det i butikker er der intet gebyr. Nogle steder i udlandet kan butikkerne også finde på at kræve et gebyr for at du bruger kortet.
Det er selvfølgelig noget, man skal tage med i sine overvejelser, men det er ikke et særlig højt gebyr, så det burde kunne være til at overkomme for de fleste.

Maestrokort er i hvert fald en rigtig god løsning for dem, der ikke føler sig trygge ved at bruge et dankort og ikke synes, at de kan styre det, at man kan trække over på dankortet.
Så hvis du gerne vil have et kreditkort men ikke synes, at du har lyst til at anskaffe dig et dankort, så kan du med stor fordel anskaffe dig et Maestrokort.