Januarudsalg: sådan sparer du mest – læs her!

Pyha, så var den jul og det nytår forbi. Nu starter til gengæld et nyt år og en ny måned, hvilket bl.a. betyder  januarudsalg! Billige varer er simpelthen bare noget af det bedste der findes for os forbrugere! Men det kan være svært lige at forstå, hvordan man klogest går shop-amok i perioden. Derfor har jeg lavet denne korte guide til at give forskellige råd til, hvordan man bedst mestrer disciplinen at spare mest på sine varer i december.

Det første trick er, at komme ud på gaderne så tidligt som muligt. Det lyder simpelt og måske lidt åbenlyst, men det har vist sig at være et større problem end som så. Du tænker måske, at det ikke gør noget lige at blive liggende derhjemme et par dage og slappe af efter en stressende højtid. Eller måske har du så travlt på jobbet at du ikke kan overskue det. Men hvis du virkelig vil spare, er det smartest at komme før alle de andre dovne typer – på den måde får du større udvalg til de samme priser og sikrer dermed, at du kan få f.eks. tøj i din størrelse.

Det andet trick omhandler økonomien. Efter en højtid er din pengepung måske meget let eller helt tom, og derfor kan det være en god idé at foretage sit et klogt træk. Der findes forskellige små lån til mindre køb, som kan være fordelagtige, da de penge du skal betale i renter for lånet bliver sparret i den anden ende på de varer, som du køber til januarudsalget og som du ellers ikke ville have råd til i tilfælde af, at du ikke optager et mindre lån. Jeg anbefaler f.eks. et mikrolån hos Folkia. Det gode ved denne type lån er, at du kan låne et noget mindre beløb end det normalt er muligt i banker osv., hvilket medfører at afbetalingsperioden tit strækker sig over flere år. Med sådan et lån synes jeg, at det er langt bedre at kunne låne mindre beløb og samtidig kunne betale dem af hurtigst muligt igen, når lønnen for næste måned ellers tikker ind eller man igen får penge i hånden.

Det tredje og sidste trick som jeg umiddelbart kan remse op er informationssøgning. På nettet kan man finde forskellige gratis tilmeldingsbreve til sider, som giver besked når et god tilbud har ramt butikkerne. På den måde har man også en fordel fremfor andre, som ikke har denne service og kan højst sandsynligt nå ned og snuppe den billige og attraktive vare foran naboen.

Jeg har nu givet mine tre bud på, hvordan du kan opnå mest muligt rabat ved januarudsalget. Som afslutning vil jeg gerne understrege den altoverskyggende styrke ved trick 2. Smut ind på Folkias tilbud og bliv ikke skuffet. Jeg har selv prøvet det – og er bestemt ikke blevet skuffet! Hvad venter du på?