Lån 25.000 til det du har brug for

For ikke mange måneder siden stod jeg i den situation, at mit lejemål var blevet sagt op og jeg skulle ud og finde en ny lejlighed. Det viste sig, at min tidligere udlejer var lidt af en plattenslager, så jeg fik ikke en krone tilbage af mit depositum. Han brugte rub og stub til istandsættelse af lejligheden på trods af, at den var i den fineste stand.
Den nye lejlighed jeg havde fundet havde et depositum på 25.000kr og det var penge jeg ikke lige havde på hånden. Jeg havde selvfølgelig regnet med at få penge tilbage fra mit tidligere depositum.

Pludselig var gode råd dyre. Jeg skulle jo have et sted at bo, så derfor var jeg nødt til at finde de 25.000kr på en eller anden måde. Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre og pludselig var der under en måned til jeg skulle flytte ind i lejligheden og depositummet skulle betales. Heldigvis gav min gode ven mig den idé, at jeg jo kunne låne pengene. Jeg havde slet ikke overvejet den mulighed, men da han havde forklaret fordelene, var jeg sikker på, at det var det, jeg måtte gøre.

Jeg fandt frem til D:E:R’s hjemmeside hvor jeg nemt kunne låne pengene. Det var utrolig nemt og overskueligt, for allerede på forsiden var der en tabel hvori man kunne regne den månedlige ydelse ud. Jeg vidste altså allerede her, hvad jeg ville komme til at betale i afdrag hver måned.
Et hurtigt regnestykke fortalte mig, at ville jeg låne 25.000kr og betale det af over 60 måneder, skulle jeg betale 538kr i måneden.

Jeg vurderede, at de 538kr var nogle penge jeg sagtens kunne finde i mit budget og jeg gik straks i gang med ansøgningen. Ikke lang tid efter havde jeg fået svar om, at jeg var blevet godkendt til at låne pengene. Og pengene blev udbetalt til min konto i tids nok til at jeg kunne betale mit depositum inden det var for sent.

Nu sidder jeg i min nye lejlighed og er virkelig glad for at jeg tog beslutningen om at låne pengene. Jeg mærker det ikke i min daglige økonomi og derfor kan jeg leve livet uden bekymringer.