Lån til ny brugt bil

Det er utroligt, hvor hurtigt at nye biler falder i værdi. Man siger at en hel ny bil, allerede mister 20.000 kr. i værdi når den kører ud fra forhandleren. Ellers taler man om at en bil bliver 1 krone mindre værd, pr. kørt kilometer. Med det taget in mente, er der mange, der køber biler, der er få år gamle og dermed får et kraftigt nedslag i forhold nyprisen, til trods for at bilen har nærmest samme kvalitet. Hvis man tilmed har købt en bil der er nysynet, har man virkelig gjort en god handel. Ikke fordi at der skulle være noget i vejen, med så nye biler, men mere værdien af en nysynet bil, som ikke kræver forbedringer, de første par år.

Alt dette betyder at man får meget mere for pengene, end ved at købe en ny bil. Mangler du en måde at finansiere et bilkøb i sådan en kaliber, kan det lade sig gøre at optage et forbrugslån, hos f.eks. Ikano Bank, som er villige til at låne op til 300.000 og du får et fleksibelt lån til en lav rente. Så selvom du skal betale renter, kan man stadig tale om en reel gevinst ved at optage et forbrugslån og så få en brugt bil til en rigtig god handel, en bil der kan køre i rigtig mange år og som måske skal videresælges. Der er jo nogen der tjener penge på at købe biler billigt, lave forbedringer og så sælger dyrere, nøjagtig ligesom nogen gør på boligmarkedet.

Så har man forstand på at reparere biler og sætter dem godt i stand, så kan man sagtens tjene penge på at købe brugte biler og så gør det knap så meget at man har optaget et lån, for at finansiere købet, pengene kommer ind i kassen igen på den lidt længere bane.