Mange SMS lån optages på farten

Efter at have undersøgt et bredt udsnit af alle optagede SMS lån, kan jeg på baggrund heraf konkludere, at der er en overvægt af optagede SMS lån, som optages på farten. Dvs. man opholder sig et sted, hvor man af den ene eller anden årsag, er løbet tør for penge og mangler ekstra for at kunne fuldføre det projekt man er i gang med. Derfra, hvor man er, bruger man så sin smartphone til at søge om SMS lån og det går i sin almindelighed rigtig hurtigt med at få behandlet disse ansøgninger og kort efter, får man overført penge til sin konto, så man kan færdiggøre det man er i gang med.

Det smarte ved SMS lån

SMS lån er smart, fordi at man kan låne penge uanset hvor man er henne i verden, når blot man har adgang til internettet. Det kan de fleste klare med deres respektive mobiltelefoner, der i dag ikke kan anskaffes uden at den kan gå på internettet. 3G og senest 4G nettet, har gjort det muligt, at man også med en fornuftig hastighed, de fleste steder, kan bruge internettet fra mobiltelefonen. Så, hvis du halvvejs igennem en uge på en festival, har fundet ud af, at det er dyrere at være på festival, end du sådan lige havde regnet med. 3 gange mad om dagen til dyre cafeteria-priser og en masse væske, med og uden procenter, har gjort at du ikke længere har råd til at blive resten af ugen ud, så er SMS lån noget for dig. Man vil under ingen omstændigheder stoppe halvvejs og slet ikke hvis man har billet til hele festivalen. Fra pladsen, kan du så bruge tid, på at tage et SMS lån, så du kan få overført penge og fortsætte på festivalpladsen. Det kan også være i andre sammenhænge, at du er isoleret et sted ude i verden, mangler penge for at komme videre eller for at komme hjem, så er SMS lån det bedst mulige løsning for dig. Min undersøgelse har vist, at dem, som én gang har taget SMS lån, har været meget tilfreds og derfor næste gang, de er havnet i en tilsvarende situation, så er SMS lån hurtigere blevet et tema end det var første gang, simpelthen fordi at man vurderer det til at være en komplet løsning.

Forskellen på forbrugslån og SMS lån

SMS lån hører ind under den store gruppe af forbrugslån der findes. Dog er SMS lån en del anderledes i sin struktur end almindelige forbrugslån. Ved SMS lån arbejder man med meget lavere beløb. SMS lån er små lån med korte løbetider. Det er fundamentalt modsætning til forbrugslån, hvor man ofte låner store beløb, udregner ydelser, som betales tilbage over en årrække, for at holde den månedlige betaling på det lavest mulige niveau. SMS lån har kort løbetid, det er ofte under et år og gerne ned til ganske få måneder. Derfor kan man godt tillade sig, at sætte SMS lån i en kategori for sig selv. Det er lån af en mindre størrelse, som man hurtigt betaler ud igen. Lån, der altså hurtigt er ude af ens økonomi og som kun optages når man lige står og mangler lidt penge. De udgifter man har, kan variere meget, men hvis ens indkomst er den samme hver eneste måned, så kan det betyde, at man i en måned har et stort overskud og i en anden måde, går ud med et underskud. For ikke at lave overtræk eller i den måned med underskud, så er SMS lån en mulighed, hvor man så efterfølgende betaler det af, når man den efterfølgende måned har mere overskud på sin konto. Der er også mange der bruger SMS lån, til at rette op på økonomien i trængte måneder, men de fleste bruger det som dem, der er ude på tur, ikke har penge, men rent faktisk mangler penge og bruger effekten af at det kan klares fra mobiltelefonen, hvor man via en kode, får adgang til udbyders hjemmeside og derfra kan søge om et lån. Behandlingstiden er kort og pengene overføres lynhurtigt til kontoen. Den korte behandlingstid, gør at man kan reagere spontant på, at man pludselig mangler penge. Der går altså ikke flere uger, før det hele er gået igennem. Hvis det var tilfældet, er effekten væk og så har man fundet en anden løsning på at at komme til penge. Hele processen er hurtig klaret og så er man klar til at bruge de penge man har lånt. Næste gang, du mangler penge, så husk at du har mulighed for SMS lån. Det er der mange der andre der husker i forvejen.