Sander A. Olsen

Sander A. Olsen er 42 år gammel og han er nok det man kalder en vaske ægte nørd. Sander er uddannet økonom med speciale i privatøkonomi. Han blev færdiguddannet da han var 26 år gammel og han var også dengang en af de allerdygtigste på hans årgang. Sanders store interesse er økonomi og i særdeleshed privat økonomi. Som sagt er han nok det de fleste mennesker vil betegne som en supernørd indenfor økonomi.

Den dag i dag er Sander ansat som chefrådgiver indenfor udlån til private i en kreditforening. Sander ved ganske enkelt alt om at låne penge og købe på kredit. Han er nok det man vil kalde en ekspert på området. Sander har kæmpe erfaring indenfor rådgivning om lån af penge og køb på kredit. Han rådgiver alle typer mennesker og erkender at alle mennesker i løbet af deres liv vil have behov for at låne penge. Lige meget, hvor meget man tjener, så vil man stå i flere situationer, hvor lån eller køb på kredit er den eneste rigtige løsning. Ønsker man selv at styre sit liv og sine behov så er køb på kredit og lån af penge den helt optimale løsning i følge Sander.

Sander har også store menneskelige egenskaber og kender til folks forskellige behov og ønsker og han er derfor fantastisk til at finde den rigtige løsning. Selv har Sander en luksuriøs livsstil som han ikke kunne have haft uden at låne penge. Sander synes alle fortjener det bedste. Både når det kommer til rådgivning og også når det kommer til livsstil og for 9 ud af 10 mennesker er den optimale løsning i mange tilfælde at låne penge.

Sander er yderst troværdig og har altid den rigtige løsning. Han kender markedet og mulighederne indgående og han er i den grad en person man skal lytte til.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *