Se her om de populære familielån er løsningen for jer

Familielån er populære. Faktisk er det en af de hurtigst voksende lånetyper, der udbydes.

Men begrebet familielån er sikkert stadig ubekendt for mange. Det drejer sig om et lån fra en person til en anden. Der er altså ingen bank, lånevirksomhed eller andet involveret i lånet.

Lånene kaldes populært for familielån, fordi de ofte gives indenfor familier. Fx fra forældre til børn eller mellem søskende. Det er nemlig ikke lån med en meget lille økonomisk gevinst for den, der låner pengene ud.

Men familielånene er populære. For selvom finanskrisen er over os, så er det ikke alle der lider under den. Og derfor ønsker nogle familier at hjælpe hinanden økonomisk indbyrdes i familien.

Læs med her og se hvordan du kan give økonomisk hjælp eller få økonomisk hjælp fra et familiemedlem med store gevinster for jer alle sammen.

Med familielån kan man komme let og elegant udenom renter og skat, når det drejer sig om penge mellem familiemedlemmer. Man kan nemlig undgå nogle af de ulemper som almindelige lån byder på. Fx skal man ikke kreditgodkendes. Dette betyder at en person, som er registreret i RKI eller af andre grunde bliver afvist som låner, her har mulighed for at låne penge. Samtidig kan man selv vælge den rente lånet skal betales tilbage med.

Man skal i al sin enkelthed lave et lånedokument, som opstiller lånets betingelser.

Der må dog ikke fremgå en dato for, hvornår lånet skal være betalt tilbage, og der må heller ikke være regler for en afdragsordning. Der skal til gengæld være et krav om, at den, der har lånt pengene ud, til enhver tid kan kræve, at få betalt hele beløbet tilbage.