Silje V. Kristoffersen

Silje er uddannet journalist og har en kandidat i økonomi fra Syddansk Universitet. Hun arbejder som freelance journalist. Hendes primære fokus er at skrive artikler og lave indlæg til såvel radio som TV om erhvervslivet og økonomi. Hun kender til den aktuelle finansielle verden, som den ser ud i dag, og hendes arbejde som journalistik gør, at hun i konstant får fornyet sin viden om økonomi gennem sit arbejde. Hun er ikke bundet af tykke støvede bøger med teori om økonomi, hun udvikler sine egne kompetencer midt i den verden, hvor økonomien hver dag udvikler sig.

Siljes erfaring med at lave grundig research til sine artikler gør, at hun i høj grad er i stand til at påtage sig en objektiv synsvinkel, når det gælder økonomi og politik. Hun er i høj grad optaget af finanskrisen, og hun arbejder på at få politikere såvel som erhvervsfolk til at gøre noget, så Danmark kan komme ud af den svære situation, som landet befinder sig i. Derfor forholder hun sig ofte kritisk til den måde økonomien varetages på i Danmark. Hun har desuden lavet meget research af den almene danskers økonomi. Herved har hun fundet et behov for at vejlede den danske forbruger til bedst muligt at guide sig selv gennem forbrugsjunglen. Hun ved hvilke typer af lån det kan betale sig at tage, og hvilke kan skal holde sig langt væk fra. Privat bruger hun også lån til at finansiere sin egen helt store passion. Nemlig rejser.

I sin fritid er Silje nemlig lidt af en globetrotter. Hun rejser både i kraft af sit arbejde, men i høj grad også i sin fritid. Hun har rejst i alle verdensdele, og Silje kender mange forskellige kulturer, normer og værdier. Om hun besøger Asien eller rejser rundt i Afrika betyder ikke så meget for hende, det der betyder noget, er, at den fremmede kultur er med til at give hende et nyt perspektiv på den måde hun anskuer livet på.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *